Duurzame Balans sponsort lokale sportactiviteit

Leestijd 3 minuten


“Een gezonde geest in een gezond lichaam”

Lichaamsbeweging is één van de pijlers voor een gezond leven waarin je een positieve beleving en een goede levenskwaliteit kan opbouwen. Naast dat je leuke dingen meemaakt is lichaamsbeweging goed voor je zelfwaardering en daarmee ook goed voor je zelfvertrouwen. Ook maakt je lichaam als gevolg van de beweging meer hormonen aan die je een positief gevoel geven.

lichaamsbeweging is belangrijk, ook als je vindt dat je er niet echt goed in bent. Onthoud waarvoor je het doet: Wil je winnen? Of wil je een plezierig moment van inspanning, ontspanning en sociale contacten? Zeker wanneer je het voor het tweede gaat zal je er veel voldoening uithalen.

Om lichaamsbeweging te motiveren sponsort Duurzame Balans zo nu en dan lokale sportactiviteiten. Begin maart vond bij Tennisvereniging Club te Werve het ouder-kind toernooi plaats. Deze activiteit was als gevolg van de eind vorig jaar geldende corona-beperkingen uitgesteld. Het geduld werd beloond met een goede dosis mooi weer, wat het toch al hoge enthousiasme nog eens goed aanwakkerde.

Super-rally!
Een glimmend nieuw tennisracket

In de super-rally aan het einde van de middag bleek hoe hoog het talent en het competitie gevoel zijn. De ouders tegen de kinderen. Uiteindelijk moest de tennisleraar er aan te pas komen om met één punt verschil de ouders de winst te bezorgen. Goed gedaan kinderen, volgend jaar winnen jullie zeker!

Na afloop is een door Duurzame Balans gesponsord tennisracket verloot onder de deelnemende kinderen. Lichaamsbeweging is belangrijk, zeker wanneer je het mentaal wat zwaarder hebt.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op.


Jeroen feliciteert de winnaar van het Racket